22 d’octubre de 2020 22/10/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre paralitza el cobrament de tots els impostos municipals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre paralitza el cobrament de tots els impostos municipals - (foto 1)
  • Com a mesura de suport a ciutadania i empreses locals mentre dure la situació provocada pel COVID19

L'Ajuntament d'Alcalà ha acordat avui sol·licitar a la Diputació Provincial que no passe al cobrament els tributs municipals mentre es prolongue la situació extraordinària provocada pel COVID19. L'Alcalde Francisco Juan ha explicat que "continuem treballant per a prendre les decisions que resulten més beneficioses per als nostres veïns i veïnes, en aquesta situació excepcional. Pensem que paralitzant el cobrament dels impostos, donem un respir a la ciutadania i sobretot a les empreses locals, mentre dure aquesta situació".

En una carta dirigida al president de la Diputació Provincial, se li ha traslladat aquest acord així com la sol·licitud d'altres mesures de suport als ajuntaments, per a comptar amb més mitjans: que s'avancen les ajudes de 5,6 milions d'euros dels Fons de Cooperació per a garantir la liquiditat dels Ajuntaments; el pagament de totes les ajudes de la Diputació que estiguen pendents de resoldre o pagar; habilitar ajudes per a reforçar el servei d'atenció a domicili mentre dure el confinament, així com els serveis d'aliments i medicaments i que la Diputació de Castelló puga distribuir entre el Ajuntaments equipaments de protecció individual (EPIS) per a assegurar la seguretat dels treballadors.

"És el moment que la Diputació de Castelló actue com l'administració més pròxima als municipis i ens preste tota l'ajuda possible", ha insistit l'Alcalde.

Pujar