elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obri el termini d'inscripció per a la Escola d'Estiu per afavorir la conciliació familiar

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obri el termini d'inscripció per a la Escola d'Estiu per afavorir la conciliació familiar
  • De l'1 al 10 de juny ha de lliurar-se el full d'inscripció en el Registre de l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals d'Alcossebre

La Regidoria d'Educació d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa la Escola d’Estiu 2021 motiu del COVID-19. Per aquest motiu, es limitaran les places ofertes prioritzant la matrícula per a nens i nenes empadronats en el municipi i els pares del qual siguin treballadors en actiu amb horari laboral que coincideixi amb l'horari de l' Escola d’Estiu.

Les famílies interessades podran realitzar la inscripció lliurant la fulla, que es lliurarà als seus fills/as en els centres educatius i que pot descarregar-se de la web municipal, de l'1 al 10 de juny en el Registre de l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals d'Alcossebre, on s'habilitarà un espai per a dipositar la documentació. A l'hora de formalitzar-la, ha d'aportar-se documentació que acredite que els progenitors o progenitor/a estan en actiu, especificant el seu horari de treball. A partir del 14 d'agost, estaran disponibles tant en el Registre com en les Oficines les cartes de pagament per a formalitzar el pagament de la matrícula.

La Escola d’Estiu tindrà lloc de l'1 de juliol al 13 d'agost, en horari de 10.00h a 13.00h, amb possibilitat d'horari especial de 8.00h a 10.00h i de 13.00h a 14.00h, buscant sempre facilitar al màxim la conciliació laboral i familiar.

Els preus varien depenent del nombre de setmanes, nombre de germans i horaris triats. Els CEIPs La Mola i Lo Campanar i els CESAL d'Alcalà i Alcossebre seran els emplaçaments i com a mesures de seguretat es garantirà que haja un monitor cada deu alumnes, espais i materials diferenciats per cada grup, desinfecció i aplicació d'hidrogels, mantenir la distància de seguretat i donar prioritat a les activitats a l'aire lliure i de tipus esportiu.

“El nostre objectiu serà proporcionar un espai lúdic i divertit, amb totes les mesures de seguretat i higiene, i sent conscients que, com l'any anterior, es dóna prioritat als fills i filles de les famílies que estan treballant”, ha explicat la regidora d'Educació, Selene Blázquez.

Pujar