3 de juny de 2020 3/6/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre el procés de pressupostos participatius 2020

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre el procés de pressupostos participatius 2020 - (foto 1)
  • Els veïns poden dipositar les seues propostes en les urnes instal·lades a l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals d'Alcossebre i mitjançant el correu electrònic participa@alcaladexivert.es

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre, un any més, a la participació ciutadana l'elaboració dels pressupostos 2020, amb la finalitat que els veïns traslladen les seues propostes perquè puguen plasmar-se en els comptes municipals. Per això, s'han instal·lat urnes en les Oficines Municipals d'Alcossebre i Ajuntament d'Alcalà en què podran dipositar un formulari amb la seua proposta d'inversió. A més, com en anteriors exercicis, també podran enviar les seves propostes a través del correu electrònic participa@alcaladexivert.es

Totes les propostes que es reben s'estudiaran per part dels tècnics municipals, per confirmar la seua viabilitat i es valoraran econòmicament. Les que es consideren més viables i positives per al municipi s'inclouran en els pressupostos 2020. La regidora d'Hisenda, Maria Agut, recordava que "el ple d'aprovació dels pressupostos municipals tindrà lloc l'últim dimecres del mes de novembre perquè puguin entrar en vigor coincidint amb el nou any, tal i com fem tots els anys. L'elaboració del pressupost és complicada i laboriosa i volem comptar amb les propostes dels veïns per poder valorar-les i incloure-les ". Les propostes es recolliran fins el 31 d’octubre.

La regidora de Participació Ciutadana, Selene Blázquez, ha destacat que "amb les noves urnes pensem que obrim la participació a més veïns que no estan familiaritzats amb les noves tecnologies i, d'aquesta manera, pot incrementar-se el nombre de propostes".

Per part de l'equip de govern, la participació s'obre també als grups municipals per tal que presenten les seues propostes convidant-los per escrit a què les facen arribar.  "A través dels pressupostos municipals, volem invertir de la millor manera els recursos econòmics amb què compta l'Ajuntament. A l'obrir-los a la participació de tots, pensem que podem arribar a cobrir millor les necessitats dels nostres veïns i a recollir propostes positives per a tota la població ", ha destacat l'alcalde Francisco Juan.

Pujar