elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre millora i amplia l'enllumenat públic en set punts del municipi

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre millora i amplia l'enllumenat públic en set punts del municipi
  • S'ha actuat per a realçar espais emblemàtics, incrementar la lluminositat, la seguretat i l'estalvi energètic, optant per instal·lar lluminàries i dispositius amb tecnologia LED

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre millora i amplia l'enllumenat públic en set punts del municipi - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre acaba d'estrenar nova il·luminació d'enllumenat públic en set punts del municipi, amb la finalitat de millorar la lluminositat, seguretat i fomentar l'estalvi energètic ja que els dispositius i noves lluminàries són de tecnologia LED. “D'una banda estem donant major realç i vistositat a monuments i punts emblemàtics del nostre municipi i, a més, il·luminem millor determinades zones perquè es transiten amb major seguretat”, ha explicat el regidor d'Urbanisme, José Miguel Martorell.

En concret, s'ha actuat en la rotonda d'accés sud a Alcalà, instal·lant una línia LED en la bancada de pedra i donant major protagonisme al material de pedra en sec. En la plaça Juan Vilanova s'ha optat per millorar la instal·lació de xarxa d'il·luminació existent en la plaça i s'han instal·lat tires de LED de manera perimetral, en els bancs de pedra en sec, potenciant la singularitat d'aquest material enfront del sòl de cerámica i també s'ha instal·lat il·luminació entre les tires metàl·liques de la pèrgola existent en la plaça. Una altra edificació singular com és el Pou del Pomple, del carrer Doctor Ebrí, s'ha destacat esbrossant la zona i instal·lant un projector lineal específic per a il·luminació de monuments.

Quant a millores d'enllumenat, s'ha actuat renovant les lluminàries en l'entrada al municipi des del carrer Tremedal, substituint els set fanals existents per una mena de lluminàries ja existents en altres punts del municipi, millorant així la il·luminació de l'entrada. En el camí San Miquel, s'han afegit quatre lluminàries a les ja existents aportant major seguretat a la zona que resulta molt transitada, en conduir a la zona esportiva, gimnàs municipal i Pavelló Poliesportiu i, a Alcossebre, s'ha instal·lat nova il·luminació al carrer per als vianants que condueix a la platja del Carregador i s'ha ampliat, amb una nova lluminària, el carrer Bovalar.

Pujar