elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre licita la redacció del projecte tècnic d'ampliació del CEIP La Mola

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre licita la redacció del projecte tècnic d'ampliació del CEIP La Mola
  • Francisco Juan: “Donem la màxima prioritat a aquesta actuació i per això estem esforçant-nos a realitzar els tràmits el més ràpid possible”

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha licitat la redacció de l'estudi geotècnic, projecte bàsic i d'execució, direcció d'obra i assistència de tècnica de supervisió de l'obra d'adequació, ampliació, sanejament i evacuació de pluvials del CEIP La Mola, per un import de 223.555,81 euros. El procés de licitació s'ha publicat en la Plataforma de Contractació del Sector Públic i les empreses interessades podran presentar les seues ofertes fins al 16 de novembre.

L'Alcalde Francisco Juan ha recordat que “el 13 d'octubre vam celebrar un ple extraordinari per a aprovar la delegació de competències i la distribució de la inversió per anualitats, contemplada en el Pla Edificant i li hem donat màxima prioritat per a preparar la licitació en pràcticament dues setmanes i que l'inici del projecte puga ser al més prompte possible, per a avançar al màxim en tots els tràmits”.

En total, la reforma i ampliació del CEIP La Mola de Alcossebre tindrà una inversió de 3,4 milions d'euros a càrrec de la Generalitat Valenciana encara que el consistori haurà de realitzar tota la tramitació: redacció de l'avantprojecte, redacció del projecte, construcció, etc. amb tots els processos de licitacions, adjudicacions i supervisions d'obra.

Les actuacions previstes consisteixen en l'ampliació del centre, per a acollir la 2a línia, renovar les connexions a la xarxa de sanejament, així com substituir i renovar altres dotacions com els tancaments.

Pujar