elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre licita l'obra de millora de la carretera de les Fonts

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre licita l'obra de millora de la carretera de les Fonts
  • Les obres consistiran en la prolongació de la zona per als vianants, carril bici i nova il·luminació en la primera fase del projecte

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha licitat l'obra d'execució i construcció de la vorera per als vianants, carril bici i il·luminació del primer tram de la carretera de les Fonts de Alcossebre. L'obra té un pressupost base de licitació de 200.000 euros (IVA inclòs) i un període d'execució de dos mesos. Les empreses interessades poden consultar la licitació en la Plataforma de Contractació de l'Estat, on es troba publicada. Les ofertes podran presentar-se fins al 13 d'octubre.

L'actuació consistirà en la prolongació de la zona per als vianants, creant una vorera que permeta la circulació de vianants en tots dos sentits, un carril bici i la millora de la il·luminació en tot el tram, des de la zona per als vianants ja existent, al costat de la rotonda de les Fonts, fins a la urbanització Montemar. Les següents fases, fins a arribar a la rotonda del Tossalet, s'aniran desenvolupant de manera progressiva, conforme anem tramitant la disponibilitat dels terrenys i aplicant les mateixes característiques constructives que en la primera fase.

L'Alcalde Francisco Juan ha recordat que “es tracta d'una obra molt demandada per la ciutadania a causa de la gran afluència de persones que la transiten, tant vianants com vehicles, i que contribuirà a fer-la més sostenible i segura per a tots”.

Pujar