3 de juny de 2020 3/6/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i l'Associació d'Empresaris local posen en comú l'estratègia contra el top manta

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i l'Associació d'Empresaris local posen en comú l'estratègia contra el top manta - (foto 1)
  • L'entitat ha presentat avui a l'Ajuntament el seu informe de gestió de l'any 2019

Membres de la directiva de l'Associació d'Empresaris d'Alcalà-Alcossebre han presentat avui a l'alcalde i regidors de Comerç i Turisme l’informe de la seua gestió durant l'any 2019. Ajuntament i Associació d'Empresaris col·laboren en diferents iniciatives, com les accions de promoció de la marca Pastes de Sempre, la celebració de jornades gastronòmiques, la marca d'Allotjaments de qualitat o el desenvolupament, a través de la Regidoria de Turisme, del programa de millora de la qualitat en empreses turístiques SICTED.

Una de les últimes línies de col·laboració ha estat la de promoure la modificació de l'ordenança de convivència ciutadana per regular la prohibició d'adquisició de productes de la venda ambulant il·legal. Aquesta modificació es troba en tramitació perquè puga entrar en vigor abans de la temporada estival. Amb l'Associació d'Empresaris, s'han concretat diferents accions per difondre la prohibició, a través de la instal·lació de cartells informatius o repartiment de fullets.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "és molt positiva la implicació de l'entitat a l'hora de tirar endavant totes les accions que milloren la competitivitat del sector empresarial d'Alcalà-Alcossebre, per això des de l'Ajuntament valorem molt el seu dinamisme i que sempre estiguen disposats a col·laborar, en benefici de les empreses d'Alcalà i Alcossebre".

 

Pujar