elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre inverteix en la millora d'eficiència energètica d'edificis municipals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre inverteix en la millora d'eficiència energètica d'edificis municipals
  • Es renovarà l'enllumenat interior dels Centres de Jubilats i les Biblioteques Municipals d'Alcalà i Alcossebre el que suposarà un estalvi energètic del 63%

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre inverteix en la millora d'eficiència energètica d'edificis municipals - (foto 2)

Dins de l'aposta per la sostenibilitat i la millora de les instal·lacions municipals, l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitzarà una actuació de millora de l'eficiència energètica en edificis municipals, enfocada al canvi de tecnologia dels sistemes d'enllumenat interior. En concret, s'actuarà en els Centres de Jubilats d'Alcalà i Alcossebre i a les Biblioteques Municipals, instal·lant-se 258 equips de lluminàries de tecnologia LED i de baixes emissions de CO2 el que suposarà un estalvi de 10.141 W, la qual cosa es tradueix en un estalvi de potència del 63%. L'actuació tindrà un cost de 13.000 euros, que es financen a través dels romanents de tresoreria.

“L'objectiu no és únicament el de l'estalvi energètic sinó també millorar la qualitat de la il·luminació en aquests espais, molt utilitzats per la població”, ha destacat l'Alcalde Francisco Juan. Aquesta actuació tindrà continuïtat en altres edificis municipals. L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre porta apostant des de l'any 2014 per la implantació progressiva d'enllumenat amb baixes emissions de CO₂ a l'atmosfera, la qual cosa ha suposat deixar d'emetre 1.469.304 kgs de CO₂.

Pujar