elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre inicia els tràmits per a la construcció del Centre de Nit

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre inicia els tràmits per a la construcció del Centre de Nit
  • El consistori s'adherirà al Pla Convivint 2021-2025 i sol·licitarà la delegació de competències a la Generalitat per a fer possible aquesta nova infraestructura social

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha iniciat els tràmits per a la construcció del Centre de Nit d'Alcalà de Xivert. Complint l'indicat per la Direcció General d'Infraestructures Socials, el consistori sol·licitarà l'adhesió al Pla d'Infraestructures de Serveis Socials 2021-2025 de la Generalitat Valenciana (Pla Convivint) i la delegació de competències per a realitzar l'actuació. Se seguirà un funcionament anàleg al del Pla Edificant ja que el consistori haurà de fer-se càrrec de tota la tramitació i execució: redacció del projecte, licitació i adjudicació de l'obra, supervisió tècnica, etc. mentre que la Generalitat assumeix el cost de l'actuació, quantificat en 494.067 euros. L’actuació la construcció d'una primera planta, en l'edifici municipal ja existent de la Unitat de Respir Familiar, en la qual es se situarien 11 habitacions amb bany individualitzat, 2 banys comuns i 2 sales de servei exigides per la normativa per a aquesta mena d'instal·lacions. La planta baixa ja existent s'aprofitaria per a situar els espais comuns i s'habilitaran els accessos per a comunicar amb la planta superior.

“Comptar amb aquesta infraestructura social, en la qual poder atendre els nostres majors i dependents, és prioritari per al nostre equip de govern, per la qual cosa accelerarem els tràmits el màxim possible i els Serveis Tècnics treballen ja en la documentació exigida per la Generalitat Valenciana, com els informes urbanístics de compatibilitat d'ús o la descripció tècnica de l'actuació”, ha explicat l'Alcalde Francisco Juan.

Pujar