7 de desembre de 2019 7/12/19

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre inicia els tràmits per ampliar la Unitat de Respir Familiar i poder prestar servei 24 hores

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre inicia els tràmits per ampliar la Unitat de Respir Familiar i poder prestar servei 24 hores - (foto 1)

  L'Alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha requerit als Serveis Tècnics Municipals que s'inicien els tràmits per ampliar la Unitat de Respir Familiar, amb la redacció del projecte bàsic i del reforç estructural de l'edifici. L'ampliació consistirà en construir una planta superior sobre el immoble ja existent en la qual s'ubicaran de deu a dotze habitacions, amb capacitat per 20-24 usuaris que rebrien atenció continuada durant les 24 hores, així com festius i caps de setmana. A més, es preveu una actuació de condicionament de la zona exterior de l'edifici, amb la finalitat d'incrementar el seu aprofitament per part dels usuaris.

  L'Alcalde ha assenyalat que "vam construir l'edifici, dins la nostra política de suport a col·lectius com la gent gran i per donar un servei a les famílies, i durant els anys en què s'està presentat, els usuaris i els seus entorns familiars estan molt satisfets amb la tasca que s'està realitzant. Ara, millorarem aquest servei, ampliant i donant possibilitat que persones amb diferents graus de dependència puguen estar ateses també durant la nit".

  L'objectiu de l'equip de govern és que "de manera el més ràpida possible, es realitzen els tràmits de redacció del projecte que permeten iniciar els treballs constructius perquè aquesta és una actuació prioritària i volem que siga una realitat a curt termini".

  ocultar
  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre inicia els tràmits per ampliar la Unitat de Respir Familiar i poder prestar servei 24 hores
  Pujar