elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre fomenta la igualtat entre l'alumnat d'Educació Primària amb el taller “Donem joc a la igualtat”

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre fomenta la igualtat entre l'alumnat d'Educació Primària amb el taller “Donem joc a la igualtat”
  • Accions de la Regidoria d'Igualtat per a reflexionar i superar els estereotips i rols de gènere en joguets i jocs

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, a través de la Regidoria d'Igualtat, continua treballant en el foment d'activitats igualitàries entre la població més jove. Recentment s'ha impartit el taller “Donem joc a la igualtat” a l'alumnat de 1r a 3r d'Educació Primària dels CEIPs La Mola i El Campanar. Aquest taller treballa amb valors com la igualtat i la coeducació per mitjà del joc i les joguines i té com a objectiu reflexionar sobre els estereotips i rols de gènere presents. Per mitjà de diverses activitats pràctiques i participatives com a contes, vídeos, etc. relacionats amb el joc i els joguets, s'ha convidat a l'alumnat a reflexionar en promoció de la igualtat.

La regidora d'Igualtat, Melina Fradejas, ha destacat que “el treball amb les noves generacions és una de les prioritats de la nostra política de foment de la igualtat i sumar l'activitat lúdica a aquestes accions és fonamental ja que suposa un vehicle natural i espontani per a l'aprenentatge en les diferents etapes de desenvolupament al llarg de la infància i la joventut” i afegia que “els jocs i els joguets no han de tenir ni etiquetes ni colors i hem de promoure el seu ús en igualtat de condicions”.

Pujar