30 de setembre de 2020 30/9/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre envia a la Conselleria la memòria tècnica per insonoritzar el menjador del CEIP La Mola

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre envia a la Conselleria la memòria tècnica per insonoritzar el menjador del CEIP La Mola - (foto 1)
  • La Conselleria d'Educació ha d'estudiar ara si dóna autorització o no a l'Ajuntament per realitzar l'obra

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha elaborat i remès a la Direcció Territorial d'Educació la memòria tècnica per a realitzar l'obra d'insonorització del menjador del CEIP La Mola. Des del consistori, es tornava a sol·licitar a la Conselleria d'Educació l'autorització necessària per a realitzar aquesta obra ja que, tot i no ser competència per tractar-se d'infraestructures educatives, l'Ajuntament va adoptar el compromís d'assumir el cost econòmic d'aquesta obra per a poder resoldre així els problemes d'excessius sorolls que provoquen molèsties als alumnes i personal del menjador. Després de sol·licitar que s'autoritzés la realització d'aquests treballs en diverses ocasions, finalment des de Conselleria s'ha indicat que l'Ajuntament havia d'elaborar la memòria tècnica de les actuacions a realitzar i, posteriorment, es decidirà si es concedeix l'autorització a l’Ajuntament per a la realització dels treballs.

La memòria, elaborada pels Serveis Tècnics Municipals, detalla que l'actuació, que es realitza en tota la superfície del menjador (152,36 metres quadrats), consisteix a instal·lar elements al sostre que augmenten la superfície d'absorció dels sorolls. Per a això, s'instal·larien captors de soroll en forma de calaix rectangular, amb escuma d'absorció acústica a l'interior. L'actuació té un pressupost de 13.176 euros, que assumiria totalment l'Ajuntament, i un període d'execució de 15 dies.

L'Alcalde Francisco Juan ha recordat que "el que volem és que ens donen l'autorització el més prompte possible perquè, a l'inici de curs, l'obra puga estar ja realitzada".

Pujar