elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre duplica el nombre de monitors per a activitats extraescolars en els centres educatius

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre duplica el nombre de monitors per a activitats extraescolars en els centres educatius
  • De sis monitors es passa a dotze i se seguiran els protocols de seguretat marcats en els Plans de Contingència dels centres educatius

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continuarà garantint les activitats extraescolars en el CEIP Lo Campanar i CEIP La Mola ampliant el nombre de monitors, que passarà dels sis amb els quals ja es comptava en anteriors cursos a dotze. L'Ajuntament realitzarà una convocatòria de beques per a la contractació de sis places de monitors i se sumaran les dues monitores de la ludoteca municipal. A més, a través de l'ajuda concedida per la Generalitat Valenciana per a Activitats Extraescolars es contractaran quatre monitors més, sumant així un total de dotze. L'horari de les activitats extraescolars és de 15.30h a 17.00h per a complir així amb l'horari escolar, completant la jornada contínua. En les sessions es faran tasques de reforç escolar així com activitats d'oci, depenent de les necessitats de grup.

Pel que fa a les mesures de seguretat per a evitar la transmissió de COVID-19, se seguiran les normes contemplades en el Pla de Contingència de cada centre educatiu, respectant els grups bambolla en el cas dels alumnes de cursos inferiors i que es respecten les mesures de seguretat, en el cas d'alumnes de cursos superiors que sí que poden compartir espai.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, ha assenyalat que “duplicar el nombre de monitors ens permetrà comptar amb més grups i que l'atenció siga més personalitzada, a més de garantir el compliment de totes les mesures de seguretat. Pensem que continuar oferint aquest servei d'activitats extraescolars és imprescindible per a continuar garantint la conciliació familiar”.

Pujar