elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre decreta el tancament d'instal·lacions municipals i suspén activitats esportives, socials i culturals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre decreta el tancament d'instal·lacions municipals i suspén activitats esportives, socials i culturals
  • S'adopten aquestes mesures en compliment de les recomanacions davant el COVID-19

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha decretat el tancament temporal d'instal·lacions municipals, amb la finalitat d'adoptar mesures en compliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries sobre el COVID-19.  A partir del 13 de març i durant, almenys, 14 dies, es tanquen instal·lacions municipals i se suspenen les activitats culturals, socials i esportives que allí se celebren en Llar del Jubilat d'Alcalà i Alcossebre, CESAL  d'Alcalà (excepte activitat acadèmica de la Escola de Persones Adultes), CESAL de Alcossebre, Pavelló Poliesportiu d'Alcalà, gimnasos municipals d'Alcalà i Alcossebre, instal·lacions esportives, Espai d’Oci d'Alcalà, local municipal de les Mestresses de casa d'Alcalà, Casa de la Cultura, el local assaig del Grup de Danses i el camp de futbol d'Alcalà. A partir del 16 de març, i també per un període de 14 dies, es tancarà temporalment la Unitat de Respir Familiar, tenint en compte l'especial situació de risc dels seus usuaris.

També s'ha decidit suspendre activitats municipals programades per a les pròximes setmanes com el Club de Lectura, el taller per a famílies sobre ús de xarxes socials, el curs de Defensa Personal Femenina, Alcossebre Yankee i les Jornades de Salut i Benestar. A més, s'ha demanat a entitats i associacions locals que eviten les reunions i actes que puguen afavorir la concentració de persones.

Aquest matí s'ha celebrat una reunió de coordinació de totes les regidories, Policia Local, responsables del Centre de Salut i Associació de recursos sanitaris Azahar per a controlar els mitjans amb els quals compta l'Ajuntament en cas d'haver d'atendre situacions d'emergència. També s'ha mantingut una reunió amb tots els portaveus municipals per a traslladar-los totes les mesures adoptades.

L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “estem prenent les mesures segons les  directrius que ens marquen les autoritats sanitàries. Demanem als nostres veïns i veïnes que respecten les recomanacions higièniques al màxim i que actuen amb tranquil·litat i prudència. En cas de necessitar-ho, poden trucar al telèfon 900 300 555 on se'ls donarà tota la informació per part de les autoritats sanitàries”.

Pujar