17 d’octubre de 2019 17/10/19

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre crea set llocs de treball a través d'un nou Pla d'Ocupació Local

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre crea set llocs de treball a través d'un nou Pla d'Ocupació Local - (foto 1)
  • Els llocs són per a un oficial paleta, un oficial pintor i set peons i les sol·licituds es presentaran els dies 15, 16 i 17 de juliol

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre contractarà set persones que es troben en situació de desocupació, per a cobrir diferents llocs de treball. A través d'una nova edició Pla d'Ocupació, es contractarà a un oficial paleta, un oficial pintor/a i set peons, per a realitzar diferents funcions de suport a la Brigada Municipal. Són contractes de jornada a temps complet, amb una durada de tres mesos. Les sol·licituds s'han de presentar els dies 15, 16 i 17 de juliol a l'Ajuntament d'Alcalà o oficines municipals d'Alcossebre.

Les bases i documents a presentar poden consultar a la seu electrònica, a través del web municipal. Els interessats han d'estar inscrits en el SERVEF i tenir més de 18 anys d'edat.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "seguim apostant per la creació directa de llocs de treball a través dels Plans d'Ocupació Local. En aquest cas, amb funcions que van enfocades a la millora de l'entorn urbà i suport a la Brigada Municipal".

ocultar
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre crea set llocs de treball a través d'un nou Pla d'Ocupació Local
Pujar