elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca tres beques de formació turística

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca tres beques de formació turística
  • Les sol·licituds poden presentar-se fins al 18 de juny i s'encarregaran de donar informació i atendre el públic en les Oficines de Turisme de la localitat

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha convocat tres beques de formació i especialització en l'àmbit de la promoció i especialització turística, dirigides a la formació d'estudiants que vulguen desenvolupar la seua activitat en el sector turístic. Els becaris desenvoluparan les seues funcions en les Oficines de Turisme de la localitat, atenent i informant el públic. Cadascuna de les beques està dotada amb un import de 1.050 euros bruts, amb un horari de 36,25 hores setmanals, a distribuir segons les necessitats i a determinar per la Regidoria de Turisme. Les tres beques tindran una durada màxima de 3 mesos.

Com a requisits figuren ser major de 16 anys i estar cursant alguna dels ensenyaments oficials: Cicles formatius de grau superior de Formació Professional, Batxiller o Ensenyaments Universitaris Oficials de Grau, Diplomatura o Llicenciatura o haver finalitzat els estudis en els anys 2018, 2019 o 2020. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza dijous 18 de juny i les bases i instàncies poden descarregar-se en el BOP del 13 de juny i en la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert.

Pujar