elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19
  • Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones en situació de desocupació per a cobrir tres nous llocs de treballs relacionats amb la prevenció de la COVID-19. En concret, seran tres peons de neteja que faran tasques de desinfecció i prevenció en aules i espais comuns dels centres escolars i la resta d'edificis municipals, per a promoure que es complisquen totes les mesures de seguretat, es respecten distàncies de seguretat, etc. Els contractes tindran una duració de sis mesos. Les persones interessades han d'estar en situació de desocupació i estar inscrites com a demandants d'ocupació en els Espai Labora de la Generalitat Valenciana.

Aquests tres contractes s'emmarquen en el programa Avalem Experiència-ECOVID 2020 que desenvolupa la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb els Ajuntaments, per a promoure la contractació de persones de més de 30 anys en situació de desocupació, a conseqüència de la COVID-19.

Pujar