elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre contracta tres persones per a labors de neteja en els centres educatius i un auxiliar administratiu a través dels programes ECOVID i EMPUJU

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre contracta tres persones per a labors de neteja en els centres educatius i un auxiliar administratiu a través dels programes ECOVID i EMPUJU
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre contracta tres persones per a labors de neteja en els centres educatius i un auxiliar administratiu a través dels programes ECOVID i EMPUJU - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha contractat tres persones, dins del programa ECOVID 2021, que promou la contractació de persones desocupades d', almenys, 30 anys, per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa Operatiu de Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus). Aquestes persones faran tasques de la neteja i desinfecció dels centres educatius CEIP La Mola, CEIP Lo Campanar i IES Serra d'Irta. Des de principi de curs, l'Ajuntament ja havia contractat dues persones per a realitzar funcions de reforç de neteja en els dos CEIPs.

  També s'ha contractat un auxiliar administratiu dins del programa d'incentius a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. PROGRAMA EMPUJU 2021. Amb aquest programa se subvenciona a l'Ajuntament amb un import de 18.382,07 €, per a la contractació d'un auxiliar administratiu a jornada completa durant un any. És una actuació cofinançada per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-20 de la Comunitat Valenciana i el Programa d'Ajuda REACT-UE com a fons extraordinari per a pal·liar els efectes de la pandèmia.

  Pujar