elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua realitzant accions preventives COVID-19 en els centres educatius

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua realitzant accions preventives COVID-19 en els centres educatius
  • La Regidoria d'Educació es fa càrrec de la gestió de la Escola Matinera del CEIP La Mola, continuant així la labor realitzada per l'AMPA

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua realitzant accions preventives COVID-19 en els centres educatius - (foto 2)

Els centres educatius d'Alcalà-Alcossebre han donat inici aquesta setmana al curs escolar 2021-2022 amb total normalitat. En total, 1.200 alumnes d'Infantil, Primària, Secundari, Batxillerat i Cicles Formatius han començat el curs en el CEIP La Mola, CEIP Lo Campanar i IES Serra d’Irta. A més, també ha començat també el curs en la Escola Infantil Municipal de Alcossebre, amb 27 assistents i en la Guarderia Municipal d'Alcalà, amb 16 alumnes.

Enguany, per part de l'Ajuntament, es continuen coordinant, al costat dels centres educatius, diferents mesures de seguretat anti-COVID-19 com la instal·lació de tanques i separadors per a continuar realitzant entrades amb distàncies de seguretat o la contractació de persones encarregades de tasques de desinfecció i neteja, en els CEIPs. La regidora d’Educació, Selene Blázquez, assenyalava que “estem pendents de totes les peticions i necessitats dels centres educatius per a garantir un curs escolar totalment adaptat ja als protocols COVID-19”.

Com a novetat, a partir d'aquest curs és la Regidoria d'Educació la que es fa càrrec de la gestió de la Escola Matinera del CEIP La Mola, amb la contractació de dos monitors. Aquest servei atén l'alumnat de 7.45h a 9.00h, facilitant així les famílies dels 16 nens i nenes que assisteixen la conciliació amb l'horari laboral dels progenitors. La regidora ha destacat “fins ara era l'AMPA del centre la que gestionava aquest servei i ara, a través d'una subvenció sol·licitada per l'Ajuntament, el gestionarem a nivell municipal assumint la contractació dels monitors”.

Per part de la Policia Local, es realitzen els preceptius controls de trànsit en les entrades i sortides dels centres.

Pujar