elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua el Pla de Formació Digital per a empreses de la localitat

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua el Pla de Formació Digital per a empreses de la localitat
  • Durant els mesos de setembre i octubre es realitzaran tres nous cursos gratuïts, coordinats des de la Cambra de Comerç de Castelló i destinats a la millora de la competitivitat d'empreses i professionals del municipi en entorns digitals

  • Inscripció totalment gratuïta ja oberta, a través de formulari en línia, en la web municipal o a l'oficina Adl de l'Ajuntament d'Alcalà

El Pla de Formació digital, posat en marxa per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, per a la millora de la competitivitat d'empreses i professionals del municipi, es reprèn, després dels mesos d'estiu, amb el curs “2021. Odissea Comercial. Planificació de continguts en Xarxes Socials”, que es realitzarà els dies 29 i 30 de setembre, en el CESAL de Alcossebre, en horari de 14.00h a 17.00h. Les professionals Lola Barcia i Marinela Forcadell, que formen el tàndem “Fotolateras” seran les encarregades d'impartir-lo amb objectius com entendre, amb exemples pràctics, com ha canviat el panorama comercial, projectar metes empresarials a llarg, mitjà i curt termini, calendaritzar accions o generar continguts, utilitzar eines i apps o analitzar estadístiques per a xarxes socials.

El curs, com tots els que componen el Pla, és totalment gratuït i ja es pot formalitzar la inscripció a través de la web de l'Ajuntament www.alcaladexivert.es en la secció PLA DE FORMACIÓ DIGITAL, dins del Menú Veïns, o telefonant a l'oficina ADL de l'Ajuntament 964 41 03 01 Ext. 2025.

Aquest nou Pla de Formació Digital, coordinat per la Cambra de Comerç de Castelló, va començar el passat 30 de juny amb el curs “Fes que et troben. Noves formes de venda en línia i micropimes” i prosseguirà, durant el mes d'octubre amb el curs “Facebook i Instagram per a la xicoteta empresa” i “Fidelitza als teus clients amb Whatsapp Bussiness”, per a continuar sumant possibilitats de desenvolupament.

“El nostre objectiu és que totes les empreses, comerços i professionals del nostre municipi sàpiguen com afrontar els reptes del món digital i que, d'aquesta manera, s'òbriguen noves oportunitats de negoci”, ha destacat l'Alcalde Francisco Juan.

Pujar