20 de gener de 2021 20/1/21

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre completa plantacions d'arbres i flors en entorns urbans

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre completa plantacions d'arbres i flors en entorns urbans - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, a través de l'empresa concessionària del servei de jardineria, continua la seua labor de cura de jardins públics i espais verds, amb les diferents campanyes de plantacions que es realitzen al llarg de l'any, depenent de les condicions de cada espècie arbòria o de flora. Coincidint amb la primavera, s'han plantat més de 500 exemplars de diferents espècies, tant arbòries com palmeres, iuques o xiprers com a florals -rosers, begònies, galants o hibiscus- i plantes aromàtiques com a timó, romer o lavanda. Les plantacions s'han realitzat en espais públic de tots dos nuclis, tant en parcs i jardins com en jardineres instal·lades en vials. En Alcalà, les replantacions s'han centrat en els carrers Francisco Sospedra i General Cucala, plaça Justo Zaragozà, rotonda d'entrada al nucli, plaça Juan Vilanova i parc Sant Ferran i en Alcossebre en diferents rotondes, carrer Rench, Passeig Marítim, plaça Vista Alegre, plaça Constitució i zona esportiva, entre altres.

    El regidor de Serveis i Medi Ambient, Juan Carlos Barceló, ha valorat "el treball constant de l'empresa concessionària, tant de plantació com de reposició perquè els nostres parcs i jardins compten amb vegetació" i demanava "la col·laboració ciutadana perquè es respecten i s'aprecien aquests espais".

    Cal recordar que Alcalà-Alcossebre forma part del projecte Viles en Flor de la Comunitat Valenciana i que, en l'últim lliurament de reconeixements per part d'ASFPLANT (Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola) va rebre tres flors d'honor, en reconeixement a la labor que es desenvolupa des de l'Ajuntament.

     

    Pujar