elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre aposta pels gots reutilitzables durant el Carnestoltes

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre aposta pels gots reutilitzables durant el Carnestoltes
  • Es repartiran de manera gratuïta per a les colles que participen en les desfilades i podran adquirir-se al preu de 1€ als balls d'Alcalà i Alcossebre

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre aposta per l'ús de gots reutilitzables durant les festes de Carnestoltes que se celebraran del 17 al 19 de febrer en Alcalà i del 24 al 26 de febrer en Alcossebre, amb l'objectiu de fomentar l'ús de plàstic reutilitzable.  D'aquesta manera, es pretén disminuir la utilització de gots d'un sol ús i afavorir el reciclatge,  en el marc dels objectius de l'Agenda 2030.

Els gots es repartiran, des de l'Ajuntament, a les colles participants en les desfilades d'Alcalà i Alcossebre i també podran adquirir-se, a un preu de 1€, a les persones que assisteixin als balls del dissabte 18 a Alcalà i el dissabte 25 a Alcossebre.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que “amb aquesta acció, continuem sumant alternatives per a fer el nostre municipi més sostenible i contribuir també a la neteja de la localitat dins dels actes festius”. Els gots apel·len també a un consum responsable i respectuós. La iniciativa s'ha realitzat en col·laboració amb els Majorals de Sant Pere i Joventut Bouera.

Pujar