elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre amplia la xarxa de càmeres de vigilància en els dos nuclis urbans

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre amplia la xarxa de càmeres de vigilància en els dos nuclis urbans
  • Es col·locaran vuit noves càmeres en quatre emplaçaments i l'acció va destinada tant a la vigilància del trànsit com a garantir la seguretat i evitar actes vandàlics

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ampliarà la xarxa de càmeres de vídeo-vigilància en diferents punts del municipi, a través de la compra de nous dispositius amb càrrec a romanents de tresoreria. En total, es col·locaran vuit noves càmeres en quatre emplaçaments: l'edifici d'Espai d'Oci i Casal Jove d'Alcossebre (actualment, en construcció), el nou parc i zona verda d'Alcalà, l'encreuament entre el carrer Alcalà i carrer Rench de Alcossebre i al carrer General Cucala d'Alcalà. Aquesta acció s'emmarca en la política de l'Ajuntament i la Policia Local d'Alcalà-Alcossebre d'utilitzar aquest tipus de dispositius, tant per a realitzar vigilància del trànsit rodat com per a garantir la seguretat i evitar actes vandàlics en mobiliari urbà o instal·lacions municipals. En el cas del trànsit, s'han anat col·locat càmeres en zones d'aparcaments públics gratuïts, accessos i carrers cèntrics. Les càmeres estan connectades a la central de la Policia Local, des d'on es realitza la corresponent labor de vigilància. Amb aquestes noves càmeres es comptarà ja amb 34 dispositius als carrers del municipi.

El cap de la Policia Local, Abel Serret, ha explicat que "tant des de la Policia Local, com des de la Comandància de la Guàrdia Civil, considerem que aquesta acció és una aposta important a l'hora de vetllar per la seguretat en el nostre municipi".

L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "com més segures tinguem als nostres carrers, més tranquils estaran els nostres veïns i veïnes, sempre complint amb totes les condicions legals que comporten aquest tipus de dispositius".

Pujar