elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre adjudica la redacció del Pla Estratègic de Turisme 2020-2024

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre adjudica la redacció del Pla Estratègic de Turisme 2020-2024
  • Definirà les pròximes línies i actuacions prioritàries a desarrrollar en l'àmbit turístic com a continuïtat al Pla Estratègic 2016-2020

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre adjudica la redacció del Pla Estratègic de Turisme 2020-2024 - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha adjudicat a l'empresa Admunsen Estrategia y Comunicación S.L la redacció del Pla Estratègic de Turisme Alcalà-Alcossebre 2020-2024. D'aquesta manera, es garanteix una labor de continuïtat respecte a la redacció i aplicació de l'anterior Pla Estratègic de Turisme i s'assegura la posada en marxa de noves línies d'actuació, tenint en compte el nou context turístic.

A través del nou Pla Estratègic de Turisme, es realitzarà un diagnòstic de la situació actual i es marcaran els objectius, estratègies, línies d'actuació i actuacions prioritàries. Com ja va succeir en la redacció de l'anterior Pla Estratègic, l'aplicació del qual ha finalitzat en aquest any 2020, es comptarà amb un important procés de participació per part dels diferents agents del sector turístic, tant a nivell públic com privat, amb entrevistes, dinàmiques de grup, enquestes, etc. Dins de les qüestions a tenir en compte en la redacció d'aquest nou Pla, cobra un pes important l'anàlisi de destinacions turístiques competidors, així com analitzar el posicionament d'Alcalà-Alcossebre en els principals mercats emissors (mercat nacional, França, Regne Unit, Alemanya i resta de mercats europeus) i es treballarà en paral·lel amb productes turístics ja assenyalats en els plans de màrqueting turístics realitzats per la Diputació Provincial, com el cicloturisme o el turisme gastronòmic. També està previst que es creen grups de treball que permeten detectar tendències del sector turístic amb l'horitzó posat en 2024.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha assenyalat que “és fonamental continuar treballant perquè la gestió turística municipal es recolze en un full de ruta basat en el moment actual del sector turístic i les seues conseqüències a mitjà i llarg termini”. Blázquez ha recordat que “l'anterior Pla Estatrègic ja va definir línies d'actuació que ja s'han realitzat com la creació de la nova marca turística, treballar per la desestacionalització amb el calendari d'activitats anual o la posada en valor dels recursos monumentals i arquitectònics de la localitat com a motor d'atracció turística”.

Pujar