29 d’octubre de 2020 29/10/20

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre adapta l'ordenança d'instal·lacions esportives municipals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre adapta l'ordenança d'instal·lacions esportives municipals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre adapta l'ordenança d'instal·lacions esportives municipals - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre tractarà en el pròxim ple ordinari del dimecres 30 de maig la modificació de l'ordenança d'instal·lacions esportives municipals, amb l'objectiu de definir millor l'ús de les instal·lacions i de donar viabilitat als serveis de lloguer de pistes esportives i de gimnasos, a Alcalà i en Alcossebre. Una altra de les novetats que s'inclouen és la modificació a l'hora d'aplicar el descompte anual per al col·lectiu d'aturats. "Atenem així les peticions dels usuaris buscant la fórmula més justa per impedir que persones que només estaven en situació d'atur durant uns mesos s'aprofitaren del descompte durant tot l'any. Ara el descompte s'aplicarà al final del període, després de presentar l'interessat la documentació que acredite el temps que ha estat aturat", ha explicat la regidora d'Esports, Desa Pitarch.

  Respecte al preu per l'ús de les instal·lacions i per l'ús de la sala de musculació, l'increment és mínim. Les tarifes d'ús per un dia (5 euros) i mensual (30 euros) no es modifiquen. Es passa de 60 a 80 euros per trimestre, de 100 a 120 euros al semestre i de 180 euros a 220 euros pel bo anual. La matrícula continua sent de 20 euros i les reduccions per a majors de 65 anys, persones aturades, família nombrosa o persones discapacitades tenen la reducció del 40% i del 20% per a usuaris del Carnet Jove. A més, s'introdueix com a novetat els bons sense haver de pagar matrícula: de 7 euros al dia, 30 euros per 5 dies i 55 euros per a 10 dies. "Pensem que aquest increment és mínim i seguim sent un dels municipis de la comarca, amb major oferta d'instal·lacions esportives per als nostres veïns i un preu més barat", ha assenyalat Pitarch. Es dóna la circumstància que, en el cas del gimnàs d'Alcalà, s'ha produït una cessió de la gestió de l'empresa adjudicatària a una nova mercantil.

  L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "tenim unes instal·lacions molt dignes, construïdes per l'Ajuntament, per a ús dels nostres veïns. A les pistes poliesportives cal afegir els nous gimnasos tant a Alcalà com a Alcossebre, que estan tenint molt bona acceptació, pel que volem que el servei siga viable i es puga seguir prestant".

  Pujar