elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre abona 70.000 euros a 30 empreses locals dins de les ajudes Parèntesi

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre abona 70.000 euros a 30 empreses locals dins de les ajudes Parèntesi
  • En total, s'han aprovat 54 sol·licituds d'ajudes, de les quals s'han pagat ja 30.

  • El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 7 d'abril

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha pagat ja 70.000 euros, que corresponen a 30 sol·licituds d'ajudes a empreses locals que han sol·licitat la seua inclusió en les Ajudes Parèntesi del Pla Resistir. Altres 24 sol·licituds més estan també aprovades i el pagament corresponent (52.400 euros) s'efectuarà en breu. Pel que, en total, s'han aprovat 54 sol·licituds d'ajudes. El total de sol·licituds rebudes ha sigut de 107, ja s'han revisat 74 i queden 33 pendents de revisió. El termini per a presentar-se a aquestes ajudes, per part d'empreses afectades per la COVID-19, finalitza el 7 d'abril.

Les Ajudes Parèntesis compten amb una quantia total de 337.009 euros per al municipi d'Alcalà-Alcossebre. La Generalitat Valenciana aporta un 65% d'aquesta quantia, mentre que a Diputació Provincial i Ajuntament els corresponen un 15%.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que “teniem com a objectiu donar la màxima celeritat a la tramitació d'aquestes ajudes, facilitar les gestions des de l'Ajuntament i realitzar els pagaments de manera ràpida, ja que entenem que els sol·licitants necessiten aquesta aportació econòmica de manera urgent. Pensem que s'està aconseguint i que, en finalitzar el termini de presentació, ja s'hauran realitzat pràcticament tots els pagaments”.

Pujar