1 d’octubre de 2020 1/10/20

L'Ajuntament condiciona cinc nous aparcaments gratuïts a Alcossebre

L'Ajuntament condiciona cinc nous aparcaments gratuïts a Alcossebre - (foto 1)
  • Sumen 265 places d'estacionament molt pròximes a la zona centre i també s'amplia amb 40 places més l'aparcament de Roquer Martí, entre les platges de Carregador i Romana

MÉS FOTOS
L'Ajuntament condiciona cinc nous aparcaments gratuïts a Alcossebre - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre incorpora cinc nous aparcaments, amb un total de 265 places, en la zona centre d’Alcossebre, amb la finalitat de facilitar l'estacionament en la zona. Els nous aparcaments estan situats en l'avinguda València, dos al carrer Irta, travessia carrer Irta i al carrer Alcalà. Per a poder comptar amb aquests solars, des del consistori s'ha arribat a acords amb els propietaris per a la cessió del seu ús de manera provisional i l'Ajuntament s'encarrega de condicionar-los i senyalitzar-los.

Aquests aparcaments se sumen als ja existents al carrer Colón –al costat del CESAL de Alcossebre- i en el camí L’Atall, en la zona coneguda com Roquer Martí, entre les platges de Carregador i Romana. De fet, aquest últim aparcament també s'ha ampliat amb 40 places més.

Cal recordar que, al carrer Sant Benet, s'han habilitat places d'aparcament de curta durada per a les persones que realitzen les seues compres en el centre de Alcossebre, amb la finalitat de facilitar la càrrega.

“Dins de les mesures adoptades a causa de la COVID-19, hem posat en marxa la conversió en zona de vianants parcial del centre de Alcossebre, per prudència per a mantenir les distàncies de seguretat i per a fomentar l'activitat dels locals d'hostaleria i comerços. Aquesta mesura la complementem amb el condicionament de cinc nous aparcaments en zones molt pròximes al centre. D'aquesta manera, tots els que es desplacen en vehicle, podran estacionar-ho i dirigir-se caminant fins a la zona per als vianants”, ha explicat l'Alcalde Francisco Juan.

Pujar