1 d’abril de 2020 1/4/20

Guàrdia Civil i Policia Local intensifiquen les accions contra els robatoris al camp

Guàrdia Civil i Policia Local intensifiquen les accions contra els robatoris al camp - (foto 1)

    La Guàrdia Civil, amb lloc de comandament a la localitat, i La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre intensificaran les accions preventives conjuntes per incrementar la seguretat en l'entorn rural impedint així els robatoris al camp. Aquestes noves accions es van acordar en una reunió amb presència del cap de la Policia Local, el sergent en cap del lloc de la Guàrdia Civil d'Alcalà de Xivert, el Consell Local Agrari i el vigilant rural que realitza accions contínues d'inspecció i control en l'entorn del camp. Les accions, que estaran dirigides per la Guàrdia Civil amb la col·laboració de la Policia Local, consistiran en controls aleatoris, consensuats amb el Consell Local Agrari, per tal d'identificar vehicles o individus la presència en vies o partides rurals pogués resultar estranya, sobre tot en horaris nocturns. L'objectiu que plantegen els cossos de seguretat, amb aquestes accions preventives, és que "els ciutadans puguen percebre la presència dels agents, perquè se senten protegits".

    L'Alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha assenyalat que "volem que els nostres veïns i, en aquest cas, els agricultors, sàpiguen que, en la mesura de les nostres possibilitats, intentarem que es produeixi el mínim nombre de furts al camp". Recollint una demanda del Consell Local Agrari, el consistori ja va incrementar el servei de vigilància rural i, tal com recorda l'alcalde "hi ha una col·laboració total entre Policia Local i Guàrdia Civil a l'hora de realitzar les tasques de vigilància i control de la seguretat en el municipi".

    Per part de la Guàrdia Civil i la Policia Local, s'ha valorat de forma molt positiva "poder comptar amb agents dels dos cossos per realitzar aquestes tasques, ja que podem seguir donant la millor atenció als ciutadans".

    Pujar