elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Finalitzen les obres d'ampliació i millora de l'accessibilitat del cementeri d'Alcalà de Xivert

Finalitzen les obres d'ampliació i millora de l'accessibilitat del cementeri d'Alcalà de Xivert
  • Davant la festivitat de Tots Sants, la Regidoria de Serveis també ha fet treballs de condicionament de jardineria i pintura

MÉS FOTOS
Finalitzen les obres d'ampliació i millora de l'accessibilitat del cementeri d'Alcalà de Xivert - (foto 2)

Ja estan finalitzades les obres d'ampliació del cementeri d'Alcalà de Xivert que han suposat la construcció d'un nou bloc de 56 nínxols que garanteixen cobrir la demanda existent en els pròxims anys. En concret, s'han construït quatre noves fileres de set nínxols a dues cares, ocupant una superfície de 180 metres quadrats. L'obra ha tingut un cost de 41.750 euros, amb càrrec a romanents de tresoreria.

També s'han renovat els lavabos del cementeri municipal, eliminant un graó en l'accés que impedia el seu ús per part de persones amb mobilitat reduïda. Les dues estades existents s'han convertit en una sola estada, amb dimensions suficients perquè puga accedir una persona que es desplace en cadira de rodes. Aquesta actuació ha tingut un cost de 6.2374 euros.

Aquestes millores seran visibles per la gran quantitat de veïnes i veïns que acudiran al cementiri municipal, amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Per part de la Regidoria de Serveis, s'han realitzat les corresponents labors de condicionament de jardineria i renovació de pintura en mures exteriors habituals tots els anys.

Pujar