17 de febrer de 2020 17/2/20

Empreses locals i recursos municipals d'Alcalà-Alcossebre segueixen sumant distintius SICTED de qualitat turística

Empreses locals i recursos municipals d'Alcalà-Alcossebre segueixen sumant distintius SICTED de qualitat turística - (foto 1)
  • El dimarts 28 de gener se celebrarà una reunió informativa per a noves empreses interessades a comptar amb aquest sistema integral de qualitat

Alcalà-Alcossebre segueix sumant empreses locals i recursos municipals reconeguts amb els distintius SICTED- Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions. Els últims a comptar amb aquests distintius han estat Albert Villas, Airmar, Casa Azahar, Nova Romana Park i el càmping Ribamar. A més, les platges de Moro i Manyetes aconsegueixen el distintiu, com anteriorment l’havien obtingut les platges de Les Fonts, Carregador i Romana. Des de la Regidoria de Turisme s'ha realitzat una formació contínua per implantar aquest sistema SICTED que suposa apostar la millora de la qualitat, a través d'un sistema de gestió integral implantat a el model de negoci, atenció als clients, etc. Properament, se celebrarà l'acte de lliurament d'aquests distintius, que s'uneixen als ja distingits en 2018, sumant un total de 16 empreses o serveis guardonats en el segon any de vida del projecte de la destinació turística Alcalà -Alcossebre.

Per a aquest any 2020, ja estan inscrites al projecte set noves empreses. Per tal de seguir sumant noves empreses interessades en adherir-se a aquest sistema de qualitat, el proper dia 28 de gener se celebrarà una reunió informativa, a les Oficines Municipals d'Alcossebre, en dues sessions, a les 10.00h i 12.00 h.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha animat a totes les empreses i serveis del municipi relacionats amb el turisme al fet que "se sumen a aquesta iniciativa, per al que des de la Regidoria de Turisme els donem totes les facilitats i accés a la formació necessària per implantar aquest sistema de gestió integral ".

Pujar