elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una empresa alimentària s'instal·larà en el polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert

Una empresa alimentària s'instal·larà en el polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert
  • Les gestions entre l'empresa interessada i el consistori van començar a l'octubre i, després de l'adjudicació per part de l'IVACE, ja han començat els tràmits per a iniciar la construcció de la nau que ocuparà més de 1.000 metres quadrats

L'empresa Gastromar, dedicada a la manipulació i distribució a l'engròs de productes de pescateria i marisc, s'instal·larà en el polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert. Les gestions entre els representants de l'empresa -de nova creació i constituïda per joves emprenedors de la comarca- i l'equip de govern municipal van començar el mes d'octubre passat. En mostrar interés, les reunions van prosseguir amb responsables de l'IVACE, per a concretar disponibilitat de parcel·les i condicions de venda del sòl i, finalment, s'han adjudicat 4.750 metres quadrats, la qual cosa suposarà una inversió de 730.000 euros i la creació de 15 a 20 llocs de treball. L'empresa es dedicarà a la compra-venda i manipulació de peix i marisc, subministrant-se principalment de les llotges de la costa mediterrània però també d'altres ports de la península i d'altres mercats internacionals.

Hui s'ha produït una reunió a l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert, amb presència de l'Alcalde Francisco Juan i el regidor d'Urbanisme i Comerç, Miguel Martorell, amb l'empresa que executarà la construcció de la instal·lació, començant ja amb les tramitacions necessàries, a nivell municipal. Començaran amb la construcció d'una nau de més de 1.000 metres quadrats, preparada per a anar ampliant segons necessitat.

Per part de l'equip de govern s'ha recordat "la importància que noves empreses puguen instal·lar-se en la nostra localitat, ja que suposa la creació de llocs de treball i que es dinamitze l'economia local" i han destacat "el treball i les gestions desenvolupades per l'Ajuntament, a les quals s'ha sumat la col·laboració de l'IVACE, perquè aquesta empresa poguera finalment instal·lar-se en el nostre municipi".

Pujar