elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Es donen a conèixer les festeres 2023 d'Alcalà-Alcossebre

Es donen a conèixer les festeres 2023 d'Alcalà-Alcossebre
  • La cort compta amb vuit representants majors i tres infantils. Les festes patronals se celebraran del 25 d'agost al 3 de setembre en Alcalà i del 6 al 10 de setembre en Alcossebre

Les Festes Patronals 2023, que se celebraran del 25 d'agost al 3 de setembre en Alcalà i del 6 al 10 de setembre en Alcossebre, ja compten amb les seues màximes representants integrants de la cort d'honor de festeres. Com a festeres infantils: Àngels Barceló Pegueroles, Ylenia Lavernia Martínez i Elena Añó Cucala i, com a festeres majors, María Cherta Beltrán, Leire Sancho Ebrí, Sheyla Romanos Algaba, Andrea Bellés Sancho, Alba Martínez Añó, Malena Serret Añó, Florentina Alexandra Vlad i Paula Roda Serret.

El regidor de Promoció Cultural, Festiva i Tradicions, Javi García, ha destacat “la gran il·lusió que tenen les festeres de cara a la celebració de les festes patronals” i ha agraït “la seua implicació i la de les seves famílies per a convertir-se en les màximes representants d'Alcalà-Alcossebre no sols durant les festes sinó durant l'any”. Respecte a l'organització del programa festiu, García ha assegurat que “ja estem tancant tot el calendari d'actes, amb la ment posada a comptar amb activitats que desperten l'interès de tota la població, siga quina siga la seua edat i interessos”.

Pujar