21 de setembre de 2020 21/9/20

El XIV Pla d'Ocupació Local realitza 45 accions de millora d'instal·lacions municipals

El XIV Pla d'Ocupació Local realitza 45 accions de millora d'instal·lacions municipals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El XIV Pla d'Ocupació Local realitza 45 accions de millora d'instal·lacions municipals - (foto 2)

  El XIV Pla d'Ocupació Local d'Alcalà-Alcossebre ha finalitzat amb el balanç de 45 actuacions realitzades per l'equip de paletes i peons i 41 pel de pintura. Les principals actuacions han consistit en la millora d'edificis municipals i habilitació de nous espais destinats a l'ús públic. Com més destacats, s'ha habilitat un nou aparcament per a camions al Passeig Herois de Marroc que ha inclòs la neteja i desbrossament del solar, construcció de solera de formigó i col·locació de tancaments; s'ha adequat l'entorn de la Bassa Llona; s'han condicionat edificis municipals realitzant petites reforma, com en el centre mèdic d'Alcalà; s'han reformat els vestidors del gimnàs d'Alcossebre i s'ha adequat l'exterior de la instal·lació; s'han realitzat diverses millores a la via pública, com la construcció d'una nova vorera en la prol·longació de la platja del Moro, la col·locació de bandes sonores i pilons o instal·lació de pals i arbredes; s'han retirat i reparat gronxadors, tant en parcs com en platges i s'ha col·laborat amb entitats locals a l'hora de muntar escenaris i dispositius en diferents actes.

  Pel que fa als treballs de pintura han consistit, principalment, en senyalització de cara a garantir la seguretat viària: passos de vianants, places d'aparcament, etc. així com millora d'edificis municipals com les entrades del CEIP El Campanar o els desperfectes del centre mèdic d'Alcalà.

  Aquest Pla d'Ocupació és una mostra de que l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre segueix apostant pel foment de l'ocupació entre les persones del municipi que estan a l'atur i amb escassos recursos econòmics. En aquest cas, nou persones que es trobaven en situació d'atur han estat treballant, contractats per l'Ajuntament, amb jornada de completa, durant els últims tres mesos.

  L'Ajuntament ja ha posat en marxa el XV i el XVI Pla d'Ocupació, que compten amb tres places de peó per a tasques de manteniment a la piscina municipal i dues d'auxiliar de Biblioteca. En tots dos casos està obert el període de presentació de sol·licituds. Per part de l'Alcalde, Francisco Juan, s'ha insistit que "és una prioritat seguir implantant aquests Plans d'Ocupació que ens permeten donar una oportunitat laboral a veïns que estan passant un mal moment econòmic. En els últims anys hem invertit més de 1,5 milions d'euros en els plans d'ocupació local que ens han permès donar feina i, al mateix temps, millorar infraestructures municipals i entorn urbà".

  Pujar