elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un veí d’Alcossebre troba una cartera amb 470 euros i la lliura a la Policia Local

Un veí d’Alcossebre troba una cartera amb 470 euros i la lliura a la Policia Local
  • La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre va poder localitzar el seu propietari, de nacionalitat francesa, que l'havia extraviat

Un ciutadà  d’Alcossebre va lliurar en mà la Policia Local una cartera amb documentació i 470 euros en efectiu, pertanyent a un ciutadà francès. El lliurament per part del ciutadà es va produir el dissabte 14 d'agost. Una vegada rebuda, els agents de la Policia Local d'Alcalà-Alcossebre van realitzar diverses gestions i consultes a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, comprovant que no s'havia realitzat cap denúncia respecte a la desaparició de la cartera. Després de localitzar al propietari, se li va fer lliurament de la cartera i el seu contingut, quedant gratament sorprès per l'honradesa del ciutadà que l'havia trobat.

L'Inspector Cap de la Policia Local, Abel Serret, ha manifestat que “això no és un fet aïllat i és bastant comú que es realitzen, en les nostres dependències, lliuraments de carteres amb diners en efectiu, si bé és cert que no amb una quantitat tan elevada com en aquesta ocasió. El que està clar que és podem continuar confiant en la noblesa i col·laboració de la ciutadania”.

Pujar