elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen les obres de condicionament de dues aules del CESAL d'Alcossebre per a impartir formació del CdT-Castelló a nivell comarcal

Comencen les obres de condicionament de dues aules del CESAL  d'Alcossebre per a impartir formació del CdT-Castelló a nivell comarcal
  • S'habilita un aula de cuina-demostració i una altra per a continguts d'informàtica

MÉS FOTOS
Comencen les obres de condicionament de dues aules del CESAL  d'Alcossebre per a impartir formació del CdT-Castelló a nivell comarcal - (foto 2)

Ja han donat inici les obres de condicionament de dues aules del CESAL d'Alcossebre que l'Ajuntament cedeix a Turisme  Comunitat Valenciana perquè queden habilitades com a extensió del Centre de Dinamització Turística-CdT Castelló. Tenen un cost de 30.000 euros del qual es fa càrrec econòmic la Generalitat Valenciana, a travès del conveni signat amb l'Ajuntament.

L'actuació consisteix en la reforma de la cuina existent per a dotar d'una nova cuina industrial elèctrica amb nou sistema d'extracció, illa i equipaments. La idea és que resulte una cuina-demostració en la qual un cuiner i ajudant puguen realitzar la formació cap als assistents, per la qual cosa la zona central de treball serà totalment diàfana. Hi ha prevista també una zona per a emmagatzematge frigorífic (conservació i congelació), zona de preparació i rentada manual i un forn de convecció industrial. L'obra inclou a més un nou sistema d'extinció d'incendis, equipament i actuació en revestiments i acabats per a complir amb les condicions sanitàries. També s'inclourà mobiliari per als alumnes. A l'aula d'informàtica se situaran taules per a disposar 21 nous ordinadors amb instal·lació elèctrica, telecomunicacions i internet i s'instal·larà un projector sobre un fals sostre. En total, s'actuarà en una superfície de 105 metres quadrats.

Les obres, adjudicades per l'Ajuntament a una empresa local, tenen un període d'execució estimat de 45 dies.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha explicat que "la nostra prioritat és anar complint amb tots els terminis perquè, una vegada finalitzat el condicionament de les aules, els professionals del sector turístic i l'hostaleria de la nostra població i de la comarca puguen rebre la seua formació sense haver de desplaçar-se a Castelló, establint un calendari de cursos i activitats".

Pujar