elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el Pla de Formació Digital per a empreses locals impulsat per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre

Comença el Pla de Formació Digital per a empreses locals impulsat per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre
  • El primer curs ha incidit en les noves formes de venda en línia i a visibilitzar les empreses en els entorns digitals

  • Les propostes formatives seguiran al setembre i octubre, amb docents coordinats des de la Cambra de Comerç de Castelló

El Pla de Formació Digital per a les empreses locals, impulsat des de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, ha donat inici avui amb la primera sessió del curs “Fes que et troben. Noves formes de venda en línia i micropimes”, impartit per Sandra Romero. Les persones inscrites han pogut conéixer estratègies, aplicacions informàtiques i accions per a posicionar-se com a professionals o com a empreses en entorns digitals, millorar la seua reputació en línia o iniciar-se en la venda en línia. El curs prossegueix divendres que ve, de 14.00h a 17.00h, en el CESAL d’Alcossebre.

L'Alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan, ha recordat que “el nostre objectiu és millorar la competitivitat i augmentar les oportunitats de les empreses locals, a través del món digital. Per això ja apostem pel Marketplace local, La Nostra Botiga d’Alcalà-Alcossebre, i ara amb aquest Pla de Formació Digital, obert a totes les empreses i professionals del municipi, amb docents molt destacats i coordinat per la Cambra de Comerç de Castelló”.

Després d'aquest primer curs, el Pla de Formació continuarà en els mesos de setembre i octubre amb tres propostes formatives més: “2021. Odissea Comercial. Planificació de continguts en Xarxes Socials”, “Facebook i Instagram per a la petita empresa” i “Fideliza als teus clients amb Whatsapp Bussiness”. Cada curs té una duració de 2 dies i les classes s'imparteixen de manera presencial, en horari de 14.00h a 17.00h., en el CESAL d’Alcossebre. La inscripció per a cadascun dels cursos es realitza de manera telemàtica, a través del web de l'Ajuntament www.alcaladexivert.es en la secció PLA DE FORMACIÓ DIGITAL, dins del Menú Veïns, o telefonant a l'oficina ADL de l'Ajuntament 964 41 03 01 Ext. 2025.

Pujar