elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Club de Lectura d'Alcalà es reprendrà amb la presència de l'escriptor Víctor del Árbol

El Club de Lectura d'Alcalà es reprendrà amb la presència de l'escriptor Víctor del Árbol
  • Presentarà la seua última novel·la, El hijo del padre, en un acte obert al públic el dissabte 31 de juliol, a les 19.30h en l'exterior de la Biblioteca d'Alcalà

El Club de Lectura d'Alcalà de Xivert tornarà a l'activitat, després de la suspensió motivada pel context sanitari, amb la presència de l'escriptor Víctor del Árbol, que presentarà la seva última novel·la, El hijo del padre. L'acte tindrà lloc en la plaça exterior de la Biblioteca d'Alcalà de Xivert, el dissabte 31 de juliol, a les 19.30h. i està obert a qualsevol persona interessada, siga o no integrant del Club de Lectura, fins a completar aforament.

Víctor del Árbol és un dels escriptors contemporanis en llengua castellana de major èxit, tant a nivell de crítica com en vendes de llibres. Va obtenir el Premi Nadal 2016 per la novel·la La víspera de casi todo i és Cavaller de l'Ordre de les Arts i les Lletres des de 2017.

La regidora Selene Blázquez, ha mostrat el seu agraïment als membres del Club "per continuar donant suport a la iniciativa tot i  l'any d'aturada obligada" i ha destacat que "esperem que més veïns i veïnes aficionats a la lectura se sumen a aquest Club de Lectura, a través del que continuarem portant a importants autors del panorama literari espanyol, com ja va ser Martínez de Pisón i ara Víctor del Árbol, i incentivant al fet que s'aprofundeixi en el món paral·lel que ens ofereixen els llibres".

A partir del mes de setembre, els integrants del Club tornaran a reunir-se, una vegada al mes a la Biblioteca Municipal, per a compartir les lectures de les obres proposades. La gestora cultural i bibliotecària, Mariola Nos, és l'encarregada de conduir aquest espai per a compartir inquietuds culturals al qual pot sumar-se qualsevol persona interessada. Els formularis per a inscriure's estan disponibles a la Biblioteca Municipal.

Pujar