2 de desembre de 2020 2/12/20

Avancen les obres de les noves dependències de la Policia Local i jutjat de pau

Avancen les obres de les noves dependències de la Policia Local i jutjat de pau  - (foto 1)

    Les obres de condicionament del local en el qual s'ubicaran les dependències de la Policia Local i el jutjat de pau d'Alcalà de Xivert segueixen a bon ritme i s'espera que estiguen a punt en els pròxims mesos, per tal d'emprendre el trasllat abans de final d'any. Les obres es realitzen per part dels integrants del Pla d'Ocupació Local, dins de les accions de millora de les infraestructures municipals.

    El preu del lloguer suposarà un estalvi per al consistori, ja que té un cost inferior al local amb el qual es comptava fins a l'actualitat. Des de l'Ajuntament, es va convocar un concurs públic al qual van poder presentar-se tots els veïns amb locals en propietat interessats a concórrer. Finalment, el més adequat, segons els criteris tècnics, va ser el situat a la plaça Just Zaragozà número 8. El nou local comptarà amb una zona d'espera i atenció al públic, despatxos i arxiu per al jutjat de pau i dependències, despatxos , arxiu, sala de reunions, armer, vestidors i zona de descans per agents, per a la zona destinada a la Policia Local.

    L'Alcalde Francisco Juan, que ha realitzat una visita d'obra al costat d'altres regidors de l'equip de govern, ha destacat que "seran unes dependències molt més còmodes, tant per al personal que integra la Policia Local i el jutjat de pau, així com per als ciutadans a l’hora de realitzar el tràmits". L'Alcalde insistia en "el procediment obert a la participació de tots els veïns, a l'hora de triar el local en què ubicar les noves dependències".

    Pujar