25 de setembre de 2020 25/9/20

Un autobús gratuït unirà Alcalà i Alcossebre durant la Fira de la tomata de penjar

Un autobús gratuït unirà Alcalà i Alcossebre durant la Fira de la tomata de penjar - (foto 1)
  • Des de l'Ajuntament, s'habiliten dos aparcaments gratuïts a les entrades nord i sud del municipi

Alcalà de Xivert i Alcossebre estaran unides amb una línia d'autobús gratuït, durant el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre, per tal de facilitar les visites a la Fira de la tomata de penjar. Dissabte, l'autobús eixirà d'Alcossebre a les 10.30 i 17.30 hores i la tornada des Alcalà serà a les 13.30 i 21.00 hores. Diumenge els horaris seran de sortida d'Alcossebre a les 10.00 i 17.00 hores i de tornada d'Alcalà a les 13.30 i a les 20.30 hores. Les parades a Alcossebre seran Capicorb- Manyetes-Tres Platges-Romana- Carregador-C/Colom- Av. Castelló- Plaça Tanduay- Plaça Les Fuentes- Av. Blasco Ibáñez Av. València. A Alcalà, tindrà parada a l'Avinguda Herois de Marroc i carrer General Cucala.

A més, per tal de facilitar l'estacionament a les persones que es desplacen amb vehicle propi fins a la localitat, s'habiliten dos aparcaments senyalitzats a les entrades del nucli urbà. A la zona sud, al costat del camp de futbol i, a la zona nord, al costat de l'edifici CESAL.

La fira s'inaugurarà el dissabte a les 11.30 hores i, al casc històric de la localitat comença a prendre forma el recinte en què s'ubicaran els més de 60 estands participants. Els programes de la fira, amb tota la programació i menús temàtics ja poden recollir a l'Ajuntament d'Alcalà o consultar en línia al web municipal.

Pujar