29 de setembre de 2020 29/9/20

Alumnes del CEIP Lo Campanar realitzen una recollida de residus al Parc Natural de la Serra d'Irta

Alumnes del CEIP Lo Campanar realitzen una recollida de residus al Parc Natural de la Serra d'Irta - (foto 1)

  Alumnes de 1r de Primària del CEIP Lo Campanar d'Alcalà de Xivert han participat en la segona jornada Clean Up de recollida de residus al Parc Natural de la Serra d'Irta, organitzades per promoure la sostenibilitat ambienetal per part de l'UTE Zona 1 Projecte Bionord, el Consorci de Residus C1, al Parc Natural de la Serra d'Irta i la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre.

  Els 34 alumnes i tres professors van realitzar un recorregut quilòmetre i mig des de Cala Blanca fins a la platja del Serradal, recollint 27 bosses de residus amb un pes total de 35 quilos, amb les següents proporcions: 35,10% de plàstics (ampolles i restes de plàstic) 10,15% de metalls, 37,6% de vidre, 7% tèxtil, 9,82% paper i cartró, 0,33% burilles.

  A través de l'activitat, els alumnes van mostrar la seva conscienciació ambiental i la seua implicació en la recerca, recollida i retirada de residus. A més, amb aquest tipus d'accions es promou que, des de la infància, tinguen coneixement directe de la natura i l'entorn de la Serra d'Irta.

  Amb aquesta actuació, es completa aquesta fase d'activitats de la campanya de conscienciació ambiental "Per una Serra Més neta" amb alumnes d'Educació Primària tant d'Alcalà com d'Alcossebre. La localitat ha estat la primera població en iniciar les activitats de la campanya.

   

  Pujar