22 d’octubre de 2019 22/10/19

Alcosssebre celebra les seves festes fins al diumenge 11 de setembre

Alcosssebre celebra les seves festes fins al diumenge 11 de setembre - (foto 1)
  • Els actes comencen aquesta vesprada amb la Festa de l'Aigua, la inauguració del recinte de les Carpes i Sardinada Popular

Alcossebre està de festa des d'avui dimecres i fins al diumenge 11 de setembre. Durant els propers dies, el nucli surt al carrer per viure intensament actes oberts a la participació tant de veïns com a visitants. El programa comença avui a les 18.00 hores amb la Festa de l'Aigua i tobogan aquàtic al recinte de les Carpes. A les 20.00 hores, se celebrarà una cercavila d'associacions locals amb l'animació de l'espectacle "Animatic". A les 20.30 hores, inauguració del recinte festiu al Passeig Marítim, amb l'atractiu afegit que es commemorarà el 20è aniversari de les Carpes. A partir de les 21.00 hores, sardinada popular al recinte, on es lliuraran els tiquets amb cada consumició. A les 23.00 hores, tindrà lloc una festa rumbera amb l'actuació de Keko Fontana.

Durant els propers dies, centren l'agenda festiva actes com el II Espectacle Eqüestre, l'Entrepà gegant, el concert "Nit de Boleros" a càrrec de la coral Juan Ramón Herrero, concurs de disfresses, Nit de DJ 's, Nit de Danses, concurs de paelles, actes taurins i revetlles. A més, de 12.00 a 15.00 hores un total de 24 establiments d'Alcossebre ofereixen creacions gastronòmiques de petit format, incloent tapa més canya o vi a un preu de 2,50 €, dins de la V Ruta de la Tapa.

El regidor de Festes, Pascual Herrera, destaca que "són actes pensats perquè disfruten persones de totes les edats" i recorda que "les festes d'Alcossebre ens permeten allargar la temporada turística i que molts visitants i persones amb segona residència puguen seguir gaudint". A més, la celebració de "Temps d'Alcossebre" -circuit d'actuacions musicals al carrer- el dia 17 de setembre segueix donant alternatives d'oci per a Alcossebre.

L'Alcalde Francisco Juan tornava a fer una crida perquè "com en el cas de les recentment acabades festes d'Alcossebre, aquests dies siguen el millor moment per sortir al carrer, a compartir bons moments i gaudir" i agraïa "el gran nivell de implicació dels col·lectius locals, part fonamental de les festes".

ocultar
Alcosssebre celebra les seves festes fins al diumenge 11 de setembre
Pujar