21 de setembre de 2020 21/9/20

Alcossebre serà meta d'una de les etapes de la Volta a Espanya 2017

Alcossebre serà meta d'una de les etapes de la Volta a Espanya 2017 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alcossebre serà meta d'una de les etapes de la Volta a Espanya 2017 - (foto 2)
  Alcossebre serà meta d'una de les etapes de la Volta a Espanya 2017 - (foto 3)

  Alcossebre serà protagonista aquest any a La Volta 2017 a l'albergar l'arribada d'una de les etapes de la prova ciclista més important que se celebra a Espanya. La jornada, que tindrà lloc el 23 d'agost, començarà prenent la sortida a Benicàssim des d'on es recorrerà part de la província per arribar fins Alcossebre, per disputar un final en alt amb meta a l'Ermita de Santa Llúcia, mostrant així un paratge únic des del qual les vistes són privilegiades i on els ciclistes hauran d'afrontar importants desnivells.

  La Diputació de Castelló ha acollit avui la presentació de la participació de la província en aquest esdeveniment, amb dues etapes: la Benicàssim-Alcossebre i la Vila-real-València. L'Alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan Mars, ha intervingut agraint a la Diputació Provincial l'oportunitat que "suposarà per a la localitat participar en aquest esdeveniment esportiu de primer nivell" i ha recordat que "a Alcalà-Alcossebre, es fonen el mar i la muntanya, el patrimoni i la natura, com podran comprovar tots els que vegen aquest final d'etapa, amb final en un marc d'especial bellesa i molt especial per al nostre poble: l'ermita de Santa Llúcia ". Juan ha destacat també "la gran afició al ciclisme de tota la província i del nostre municipi".

  Per part del president de la Diputació, Javier Moliner, s'ha insistit que "aquest esdeveniment servirà per mostrar als milions d'espectadors una província única i dual en la qual la muntanya i el mar es fonen per rebre als seus visitants amb els braços oberts".

  El recorregut complet de La Volta 2017 es presentarà oficialment demà a Madrid, en un acte que comptarà amb presència de representants municipals d'Alcalà-Alcossebre.

  La Finestra de la Diputació de Castelló

  La Finestra de la Diputació de CastellóEntrar en el especial
  Pujar