7 de desembre de 2019 7/12/19

Alcossebre hissa les seus cinc banderes blaves a platges i Sender Litoral

Alcossebre hissa les seus cinc banderes blaves a platges i Sender Litoral - (foto 1)
  • La localitat es manté com el municipi del Baix Maestrat amb major nombre de reconeixements

Avui s'ha celebrat l'acte d'hissada de les banderes blaves que certifiquen la qualitat de les platges d'Alcossebre. Les banderes blaves llueixen ja a les platges de Carregador, Romana, El Moro i Manyetes. La localitat compta també amb el distintiu de bandera blava en la Senda Litoral que uneix les platges de Carregador i Romana, la qual cosa el converteix en el municipi del Baix Maestrat amb major nombre de reconeixements. A més, les platges compten amb els diferents de qualitat Qualitur i són platges càrdioprotegides, en comptar amb desfibril·ladors als llocs de vigilància del Servei de Socorrisme i Salvament.                               

L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "treballem durant tot l'any per mantenir la bona qualitat de les platges i dels serveis i la major recompensa és que tots els anys els usuaris valoren l'estat de les platges, l'entorn i els serveis que es presten ". El regidor de Turisme, Jaume Albert, ha indicat que "els nostres platges i serveis estan ja a punt per a l'inici de la temporada estival".

Com a novetat, les platges d'Alcossebre amplien l'horari del Servei de vigilància i socorrisme que, durant els mesos de juliol i agost, es perllongarà fins a les 20.00h. A més, també s'han millorat les zones adaptades per a persones amb mobilitat reduïda: s'han ampliat les zones d'ombra i els mòduls per a serveis i vestuaris i s'han millorat les dutxes.

ocultar
Alcossebre hissa les seus cinc banderes blaves a platges i Sender Litoral
Pujar