elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre celebra les seues festes fins al diumenge 10 de setembre

Alcossebre celebra les seues festes fins al diumenge 10 de setembre
  MÉS FOTOS
  Alcossebre celebra les seues festes fins al diumenge 10 de setembre - (foto 2)

  Alcossebre està de festa des de demà dimecres i fins al diumenge 10 de setembre. Durant els propers dies, el nucli costaner surt al carrer per viure intensament actes oberts a la participació tant de veïns com a visitants. Els actes comencen a les 18.00 hores amb la inauguració d'una exposició de Ràdios Antigues propietat d'Enrique Arrufat, que podran visitar-se en horari de 17.30ha 21.00h, carrer Sant Josep nº52A i seguiran amb tallers infantils, a partir de les 17.30h , a la plaça Vista Alegre i, de 18.00 a 20.00h, inauguració del Tardeo al recinte de carpes i a les 20.30h inauguració del recinte festiu al passeig Marítim. A les 20.00h, tindrà lloc la tradicional cercavila d'entitats i col·lectius, més coneguda com Pregonet. A les 23.00h, al recinte de festes, el grup Destrangis oferirà el seu "Tribut a Estopa" en directe.

  Durant els propers dies, centren l'agenda festiva actes com el I Concurs de Petanca de Festes Patronals, les representacions de teatre d'Alcossebre Jove, tallers i activitats per a nens i joves, el concert de pasdobles a càrrec de l'Associació Musical Santa Cecília d'Alcalà de Xivert, la nit de Danses, la festa "Carnaval d'Estiu", la nit de Teatre i les revetlles de divendres i dissabte a la nit. Els actes taurins són també protagonistes amb soltes de vaques, bous embolats i vaquetes.

  A més, de 12.00 a 15.00 hores un total de 16 establiments d'Alcossebre ofereixen creacions gastronòmiques de petit format, incloent tapa més beguda a un preu de 2,50 euros, dins de la VI Ruta de la Tapa.

  La regidora de Festes, Susan Guillamón, ha explicat que "són actes que busquen la participació i amb què pensem arribar a gent de tots els gustos i edats" i insistia que "són molts els visitants o persones que tenen segona residència a Alcossebre que allarguen les seues estades per a, precisament, gaudir d'aquestes festes, de manera que treballem per cobrir les seues expectatives". Per la seua banda, l'alcalde Francisco Juan tornava a fer una crida a "veïns i visitants a que visquen aquestes festes", alhora que destacava que "gràcies a la implicació de les entitats locals, podem gaudir de quasi dues setmanes de festes ininterrompudes, a Alcalà i Alcossebre, amb molts actes i participació".

  Pujar