elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre acomiada unes festes patronals multitudinàries

Alcossebre acomiada unes festes patronals multitudinàries
  • L'àmplia participació en tots els actes ha estat la tònica general en els festejos celebrats del 6 al 10 de setembre

MÉS FOTOS
Alcossebre acomiada unes festes patronals multitudinàries - (foto 2)

Alcossebre acomiadava anit les seues festes patronals que s'han celebrat del 6 al 10 de setembre. L'àmplia participació, que ha arribat a ser multitudinària en actes com les revetlles i concerts en el recinte de carpes, ha estat la tònica general. Els actes començaven amb el tradicional Pregonet i han continuat amb actes culturals en els quals les associacions locals tenen una participació clau com el concert de pasdobles a càrrec de l’Associació Musical Santa Cecília, la Nit de Danses amb el Grup de Danses Lo Cirilo i la colla de dolçainers i tabaleters Lo Xular o la Nit de Teatre a càrrec del grup de teatre local. També s'han celebrat actes esportius com el Torneig d'Escacs absoluts organitzats pel Club d'Escacs d'Alcalà de Xivert i actes taurins, sota l'organització de la Comissió Taurina. Les paelles populars, organitzades per l'Associació de Jubilats Sant Benet, han estat un altre dels actes socials amb una notable assistència de públic.

“Pensem que el calendari ha afavorit la participació ja que, com era la primera setmana de setembre, Alcossebre comptava amb major nombre de visitants i molts dels nostres veïns i veïnes també han optat per quedar-se i gaudir de les festes”, apuntava el regidor de Promoció Cultural, Festiva i Tradicions, Javi García Pitarch que valorava que “encara amb aquesta afluència massiva, les festes no han registrat cap incident remarcable” pel que agraïa el civisme i la col·laboració ciutadana.

L'Alcalde, Francisco Juan, per la seva part destacava “el gran paper de les Festeres que han estat presents en tots els actes fent una important labor de representació, així com la col·laboració de les entitats locals i el treball de la Comissió Taurina i els Majorals de Sant Pere 2024, la Brigada Municipal i la Policia Local”.

L'activitat social i festiva no cessa a Alcossebre perquè del 14 al 17 de setembre se celebrarà la 20a Concentració de Harley organitzada per Custom Maestrat Alcalà.

Pujar