elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre acollirà l'Acuatló Deep Blue Series el pròxim 13 de juny

Alcossebre acollirà l'Acuatló Deep Blue Series el pròxim 13 de juny
  • La prova està inclosa en el Circuit Provincial de Castelló i en el calendari oficial de la Federació Valenciana de Triatló i ja està oberta la inscripció en línia

La platja de les Fonts d'Alcossebre serà l'escenari diumenge que ve 13 de juny de la prova Acuatló Deep Blue Series, inclosa en el Circuit Provincial de Castelló en el calendari oficial de la Federació Valenciana de Triatló. La prova consta de tres modalitats diferents per a aconseguir la màxima participació i té format multiprova (short i open) Les distàncies són de 6,6 quilòmetres per a la carrera a peu, 600 metres de natació + 35 km de carrera a peu per a l'acuatló short, 1200 metres de natació + 6,6 quilòmetres de carrera a peu i 600 metres de natació per a travessia short i 1200 per a travessia open. La inscripció ja està oberta en línia a través de la pàgina web www.deepblueseries.com i podrà formalitzar-se fins al 9 de juny. En la mateixa web poden consultar-se els recorreguts i horaris de cadascuna de les proves i consultar el reglament.

La prova s'organitza seguint objectius sosteniblesc com l'esport i oci saludable, foment del comerç local, implementació de mesures sanitàries, foment del turisme i la innovació. Des de l'organització s'ha destacat "el magnífic entorn i paisatges de la platja de les Fonts". Per part de l'Ajuntament, que col·labora i facilita l'organització de l'esdeveniment, s'ha destacat "la nostra predisposició perquè la nostra localitat pugui tornar a albergar esdeveniments esportius de tant nivell com aquest, després de la suspensió motivada per les circumstàncies sanitàries", ha destacat el regidor d'Esports, Jordi Batiste.

Pujar