elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà de Xivert estrena punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Alcalà de Xivert estrena punt de recàrrega per a vehicles elèctrics
  • Està situat en la plaça Justo Zaragozà i ja es troba operatiu. L'Ajuntament es marca com a objectiu instal·lar nous punts en Alcossebre

MÉS FOTOS
Alcalà de Xivert estrena punt de recàrrega per a vehicles elèctrics - (foto 2)

El nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Alcalà de Xivert ja està operatiu i obert a l'ús de qualsevol propietari o propietària d'aquesta mena de vehicles. Està situat en la plaça Justo Zaragozà (enfront de l’edifici de la Policia Local) i es tracta d'un punt de recàrrega semirrápida de 22 KW de potència, amb dos connectors Tipus 2 que permeten la recàrrega simultània de dos vehicles. Pel que fa a la forma de pagament, funciona amb un sistema TPV o també es pot descarregar l'APP Moviltik, registrar el vehicle amb el número de matrícula i pagar a través d'un dispositiu mòbil.

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre va sol·licitar participar en una convocatòria d'ajudes de la Diputació Provincial per a finançar les despeses d'aquesta mena d'instal·lacions i va ser concedida, per la qual cosa el cost del punt de recàrrega ha estat a càrrec de l'organisme provincial, així com el 85% del cost de la instal·lació.

L'Alcalde Francisco Juan ha recordat que “una de les propostes del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible és promoure l'ús de vehicles elèctrics pel que ens marquem com a objectiu comptar amb punts de recàrrega en el nostre municipi”. L'Ajuntament ha participat en una altra convocatòria d'ajudes, en aquest cas de l'IVACE, per a instal·lar un altre punt en Alcossebre.

Pujar