elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà de Xivert-Alcossebre aconsegueix una ocupació turística del 89,9% durant aquest estiu

Alcalà de Xivert-Alcossebre aconsegueix una ocupació turística del 89,9% durant aquest estiu
  • Durant el mes d'agost, els apartaments turístics han registrat una ocupació del 96,17% i els hotels del 83,71%

La Regidoria de Turisme d'Alcalà de Xivert-Alcossebre ha fet balanç de l'ocupació turística registrada en el municipi durant aquest estiu 2021. Durant el mes de juliol, es va aconseguir una ocupació de 71,59% en establiments hotelers i de 84,5% en apartaments turístics mentre que a l'agost s'ha aconseguit una ocupació de 83,71% en hotels i del 96,17% en apartaments, la qual cosa suposa una mitjana global de 89,9% d'ocupació turística en el municipi. Aquestes xifres demostren la línia de recuperació de l'activitat turística en el context global de pandèmia i confirmen la bona evolució d'Alcalà-Alcossebre com a destinació turística ja que a l'agost de 2020 l'ocupació va ser del 79,6%.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha destacat que “la riquesa natural del nostre municipi, la gran varietat i qualitat del nostre litoral i una infraestructura hotelera i d'apartaments cada vegada més nombrosa i competitiva són la clau perquè continuem avançant com a destinació turística de referència a la província per a aquells que busquen gaudir de paisatges, platges de qualitat i oferta d'oci i activitats turístiques”. A més, és important assenyalar “la fidelitat de les persones que ens visiten que, en molts casos, compten amb habitatges de segones residències”.

Pel que fa  a les procedències dels visitants, el mercat predominant ha estat el nacional amb una majoria de visitants de la comunitat de Madrid, seguits de valencians, bascos i aragonesos. Respecte al mercat internacional, la nacionalitat predominant és la francesa, seguida amb molta diferència per alemanys i britànics.

Pujar