24 de febrer de 2020 24/2/20

Alcalà-Alcossebre treballa per promoure la instal·lació de noves empreses al parc industrial El Campaner

Alcalà-Alcossebre treballa per promoure la instal·lació de noves empreses al parc industrial El Campaner - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alcalà-Alcossebre treballa per promoure la instal·lació de noves empreses al parc industrial El Campaner - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre treballa conjuntament amb la Cambra de Comerç de Castelló per difondre tota la informació relativa al parc industrial El Campaner, després de conèixer l'interès d'empreses instal·lades a Catalunya per traslladar-se. Per part de l'Ajuntament, s'ha posat l'accent en els avantatges que, per a les empreses, pot suposar instal·lar-se a Alcalà: accés directe a la Nacional 340, sortida a l'AP-7 i A-7 a 14 quilòmetres i a només 60 quilòmetres del port de Castelló i polígon industrial totalment urbanitzat amb instal·lacions com una helisuperfície per a trasllats d'emergències. A més, l'Ajuntament ofereix bonificacions en les taxes municipals per a promoure la instal·lació de noves empreses: 95% de l'ICIO i de la llicència d'activitat.

  El parc industrial el Campaner compta amb una superfície total de 228.666 metres quadrats, dels quals 137.186 són industrials. Disposa de 68 parcel·les, amb dimensions entre els 800 i els 5.875 metres quadrats. El preu d'adquisició és de 50 euros/metres quadrat -molt inferior al fixat en el moment en què es va crear el parc- i ha alternatives com el lloguer amb opció de compra. Els usos permesos són industrial, terciari i per a magatzems, en naus o edificis, adossats o aïllats.

  L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "no volem aprofitar-nos de la situació que s'està vivint a Catalunya però és un fet que hi ha un interès d'empreses per traslladar-se i, per tant, la nostra obligació és oferir el nostre parc industrial com una alternativa. Si això suposa l'arribada de noves empreses i creació d'ocupació al nostre municipi, complim amb un doble objectiu".

  A través de la Cambra de Comerç, la informació es fa arribar a les diferents associacions empresarials, en una tasca que ja es realitzava però que, donades les últimes circumstàncies que han promogut la mobilitat de les empreses, s'han intensificat.

  Pujar