elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre suspèn els actes festius i culturals de juny i juliol com a mesura de seguretat davant la COVID-19

Alcalà-Alcossebre suspèn els actes festius i culturals de juny i juliol com a mesura de seguretat davant la COVID-19
  • Queden suspeses la nit de Sant Joan, la Passarel·la de Moda, els festivals Alcossebre Encant i Babakus i les festes de Capicorb

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha anunciat que se suspèn la celebració d'actes festius i culturals que formaven part del calendari durant els mesos de juny i juliol. La mesura es pren per a garantir la seguretat ja que, en tots els casos, es tracta d'esdeveniments que comporten una important afluència de persones i resultaria extremadament complicat fer complir les distàncies de seguretat, en cas de celebrar-se. Així, queden suspeses les celebracions de la nit de Sant Joan i s'extremarà la vigilància perquè, de manera individual, no es facen fogueres a les platges. Tampoc se celebrarà la Passarel·la de Moda, ni els festivals Alcossebre Encant i el Festival de Circ Babakus. A més, d'acord amb l'entitat organitzadora, també se suspenen les festes de Capicorb.

“La nostra prioritat és garantir la seguretat dels nostres veïns i visitants i, per això, considerem que, en la mateixa línia que estan prenent molts municipis, no podem arriscar-nos i hem d'optar per suspendre actes en els quals es concentra molt  de públic”, ha explicat l'Alcalde Francisco Juan. “Estem preparant un calendari d'actes festius alternatius, en els quals s'evitaria grans concentracions de persones i que tindrien lloc a l'agost i setembre però sempre pensant amb prudència i veient com evoluciona la situació”, ha puntualitzat.

Pujar